diaforos

Just another WordPress site

Έλεος. Δεν καίμε όλοι κάρβουνο … η συνέχεια στο video

Όσοι ώρα βλέπετε το video με τα στοιχεία που αφορούν τις τράπεζες – το πραγματικό χρέος της Πατρίδας μας – τους λόγους για τους οποίους εκτοξεύτηκε η ΑΝΕΡΓΙΑ στο 50% – και την αναδιανομή του πλούτου κατά την κρίση των κυβερνώντων καλό θα ήταν να διαβάσετε και τις υποσημειώσεις:

Ακούστε προσεκτικά από το 22.00-24.00 

Για κάθε θέση εργασίας κόστος 686.633,04 €  =  50% ΑΝΕΡΓΙΑ1. Επαναλαμβάνω για όσους μας διαβάζουν για πρώτη φορά ότι ΔΕΝ έχω ψηφίσει ποτέ τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια. Κάτι το οποίο ακούγεται και στην εκπομπή.


2. Ήμουν από αυτούς που άσκησαν δριμεία κριτική μέσω του blog στον κύριο Γιώργο Καρατζαφέρη.


3. Επειδή διαδόθηκε χωρίς την έγκριση μου ότι συμμετέχω σε κάποιο κίνημα θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι ΔΕΝ είμαι μέλος κανενός κόμματος αλλά ούτε και κινήματος συμπεριλαμβανομένου και του κινήματος Αντίσταση τώρα.

Θεωρώ τον Παναγιώτη φίλο μου και αλληλοβοηθιόμαστε ανταλλάσσοντας στοιχεία αλλά μέχρι εκεί. Κάτι που επίσης ακούγεται στο video.
Γιατί συμμετοχή σημαίνει  πρώτα από όλα συμφωνία σε θέσεις και δεύτερον σε στρατηγική. Επίσης προϋποθέτει και ένα καταστατικό που διασφαλίζει τα μέλη του φορέα. Για να μην υπάρχουν μελλοντικά αποκεφαλισμοί express όπως θα δείτε στο επόμενο video.

4. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιώργο Καρατζαφέρη που αφού είδε τα στοιχεία που ούτε και εκείνος γνώριζε όπως η συντριπτική πλειοψηφία των Βουλευτών,  μας έδωσε βήμα να πούμε αυτά που πρέπει να ακουστούν. 

Κάτι το οποίο μέχρι τώρα είχε  κάνει ΜΟΝΟ ο κύριος Γιώργος Νούλας.

Υ.Γ. 

Ι. Το τσίρκο που έγινε στη Βουλή σε σχέση με την τροπολογία των υπαλλήλων της Βουλής αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι όλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου.
Το έφεραν για να το χρησιμοποιήσουν επικοινωνιακά γνωρίζοντας ότι κάποιοι θα εξεγερθούν. Τους την είπαν ότι υπερασπίζονται τους προνομιούχους την απέσυραν αμέσως και όλοι μαζί συνέχισαν την συνεδρίαση.
Δηλαδή όλοι συμφωνούν στη διατήρηση των προνομίων των υπαλλήλων της Βουλής. Που είναι και συγγενείς τους ή ημέτεροι. Με τις υγείες σας.

ΙΙ. Να θυμίσω και ένα ρητό  ”Λαός που δεν μνήμη δεν έχει μέλλον”.

Στις επόμενες εκλογές θα φανεί αν αξίζει να λεγόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ή αν αυτά που κάποιοι μας επιβάλλουν θα δώσουν το οριστικό τέλος ενός διαφορετικού λαού. 
Προσωπικά απλά θα υπενθυμίσω ξανά αυτούς που είχαν το σθένος έστω και την ύστατη στιγμή να πουν τα ΟΧΙ ή τα παρών που σήμαιναν διαγραφή και άρα ΟΧΙ στον προυπολογισμό.1. Νικολόπουλος Νίκος.    ΝΔ     ΟΧΙ

2. Μιχελογιαννάκης Ιωάννης. ΔΗΜΑΡ  ΟΧΙ

3. Σταυρογιάννης Νίκος.   ΝΔ       ΟΧΙ
4. Κασαπίδης Γεώργιος Παρών
5. Παραστατίδης Θεόδωρος.  ΠΑΣΟΚ  ΟΧΙ

6. Κάσσης Μιχάλης.         ΠΑΣΟΚ   ΟΧΙ
7. Κουτσούκος Ιωάννης    ΠΑΣΟΚ  Παρών 
8. Γκερέκου Αγγελική      ΠΑΣΟΚ   Παρούσα
9. Μπόλαρης Μάρκος     ΠΑΣΟΚ    Παρών
10. Βουδούρης Οδυσσεύς  ΔΗΜΑΡ   ΟΧΙ
11. Μουτσινάς Πάρις      ΔΗΜΑΡ    ΟΧΙ
Το ξαναγράφω, ελπίζω κάποιοι από αυτούς να μαζευτούν σε ένα τραπέζι και να σχηματίσουν ένα νέο φορέα βασισμένο σε ένα σωστό καταστατικό όπου ο “αρχηγός” δεν θα μπορεί να διαγράφει τα μέλη αλλά τα μέλη τον “αρχηγό”. Και όταν γράφω τα μέλη εννοώ τον ΛΑΟ.
Που βρίσκεται σήμερα ο κύριος Παπαχρήστου? Γνωρίζει κανείς?Ζητώ συγνώμη αν ξεχνάω κάποιους αλλά έχετε την ευκαιρία να συμπληρώσετε τα ονόματα τους μέσω σχολίων και υπόσχομαι να κάνω νέα ανάρτηση.

Γιατί τους δήθεν αντιμνημονιακούς ΣΥΡΙΖΑ θα τους δούμε ΑΝ τύχει να μπουν στα δύσκολα.
ΙΙΙ. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνω στο ΝΑΙ του Αθανασίου Χαράλαμπου.
Η απόλυτη αίσθηση δικαίου?

ν.3299/2004 ν.3908/2011