diaforos

Just another WordPress site

Τελικά κάτι δημιούργησαν και οι σύγχρονοι Έλληνες …

Στρουθοκαμηλισμός : Ναι μεν ….  αλλά …… και αν …. ίσως …

Ο Υπ. Πανούλης διάδοχος του Υπ. Τσοχατζόπουλου στήριξε τον Axel Cipra που αφού έκανε γενικό κάλεσμα για την εισβολή λαθρομεταναστών έφερε και την τροπολογία για το τέμενος που, ναι μεν … ο Πανούλης δεν τη ψήφισε αλλά …. παραμένει στην Κυβέρνηση.

Και χθες στο Δικαστήριο ο Σημίτης δεν άκουσε δεν είδε ….. και έφυγε σαν κύριος όταν ο νυν Υπ. Πανούλης γνωρίζει από το 1999 ότι

…………………………………………………………..
04 Ιουνίου 2012

Ο ανακριτής Μαλής σπάει την ομερτά των διεφθαρμένων και καλεί το ΚΥΣΕΑ των υποβρυχίων – Η απόρρητη επιστολή που τινάζει στον αέρα τα περί «άγνοιας».

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.

Στοιχείο της δικογραφίας η έκθεση Καμμένου προς τον Καραμανλή (1999) για τα υποβρύχια.

Το «απόρρητο» ΚΥΣΕΑ

Ο Άκης στην φυλακή, αλλά το ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε την αγορά της ντροπής αντιμετώπιζε την άθλια προστασία των βαρώνων της διαπλοκής.

Μόνο κάποιος ανεγκέφαλος πρασινοφρουρός θα πίστευε βέβαια ότι ο Άκης έφαγε μόνος του τα εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ της μίζας.

Οι υπογραφές των εκλεκτών του εκσυγχρονισμού στο επίμαχο ΚΥΣΕΑ δεν έπαιξαν σε κανένα από τα μεγάλα ΜΜ»Ε» αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς, υπάρχει το διαδίκτυο.

Έτσι για να βλέπει ο κόσμος ποιοί συμμετείχαν (εσκεμμένα ή από «άγνοια» θα το κρίνει η δικαιοσύνη) στο μεγάλο φαγοπότι εις βάρος της πατρίδας.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο όπλο στα χέρια του ανακριτή, που αποδεικνύει ότι όλο τα περισσότερα μέλη του ΚΥΣΕΑ αλλά και ο ίδιος ο Σημίτης ήταν ενήμεροι για το φωτογραφικό της ανάθεσης.

Είναι η επιστολή που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε διαγωνισμός, αλλά οι συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου «έστησαν» προσφορές ώστε οι Γερμανοί να ολοκληρώσουν το πλιάτσικο και οι πολιτικοί να γεμίσουν τους λογαριασμούς τους με κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια μίζας.

Η επιστολή μάλιστα ήταν ο βασικός μοχλός πίεσης από την πλευρά του Άκη και φαίνεται ότι την χρησιμοποίησε μόλις κατάλαβε ότι οι σύντροφοι του τον εγκαταλείπουν.

Για να καταλάβετε τι θα διαβάσετε.

Η συμφωνία με τα υποβρύχια είναι απ’ ευθείας ανάθεση και όχι διαγωνισμός.

Όλοι λοιπόν έριξαν τα βάρη στον Άκη, ότι έκανε μόνος του την μεθόδευση και παρουσίασε ως διαγωνισμό μία κραυγαλέα υπόθεση, έχοντας ετοιμάσει ολόκηρη σκηνοθεσία για να παρουσιάσει άλλες δύο προσφορές (!!) ώστε να “πείσει” το ΚΥΣΕΑ για την ορθότητα του σχεδίου.

Ποιά ήταν η μεθόδευση;

Ο κύριος Σμπώκος ήρθε σε επαφή με άλλες εταιρείες για να αποσπάσει προσφορές ώστε να βολιδοσκοπήσει την “ανταγωνιστικότητα των Γερμανών”.

Οι προμηθευτές βεβαίως νόμιζαν ότι ήταν κάποιο προσχέδιο για μελλοντικό διαγωνισμό αφού βεβαίως επίσημος διαγωνισμός ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ!

Αφού λοιπόν πήραν τις προσφορές με αυτόν τον τρόπο, τις παρουσίασαν ως “επίσημο διαγωνισμό”, δίπλα στην προσφορά των Γερμανών!

Όλη η κουβέντα λοιπόν μέχρι σήμερα, γίνεται στην βάση ότι μόνο ο  Άκης γνώριζε την απάτη και εξαπάτησε με την σειρά του το ΚΥΣΕΑ.

Η επιστολή λοιπόν που ακολουθεί και διαθέτει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, δείχνει ότι ΟΛΟ το ΚΥΣΕΑ είχε ενημερωθεί από την ίδια την εταιρεία για την παράτυπη χρήση της προσφοράς της (δείτε την πρώτη σελίδα).

Για τον ρόλο του Σμπώκου, για τον τρόπο με τον οποίον ζητήθηκε η προσφορά.

Όταν λέμε όλοι, το εννοούμε:

Ο νυν πρωθυπουργός, ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ΟΛΟΙ.

Δείτε την δεύτερη σελίδα με όλα τα ονόματα.

Δείτε το έγγραφο βόμβα.

olympia.gr
photo updated

……………………………………………………

14 Μαίου 2015

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΜΙΛΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! (ηχητικό)

Τη διαβεβαίωση ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνιο» έδωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον Real FM 97,8.

«Σας διαβεβαιώνω ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνιο. Αυτό σας το λέω εκ μέρους του συνόλου της κυβερνήσεως» τόνισε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Όπως και σας διαβεβαιώνω ότι η κυβέρνηση αυτή έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου, αν υπάρχει καλή θέληση και από τη μεριά της Ευρώπης, να υπάρξει συμφωνία. Έχουμε καταθέσει σε όλους τους τομείς –στο εργασιακό, στο ασφαλιστικό, στη φορολογία, στην ανάπτυξη, στην ενέργεια, στις ιδιωτικοποιήσεις- συγκεκριμένες προτάσεις που αν υπάρχει καλή θέληση απ’ τη μεριά της Ευρώπης θα τις δεχτούν. Από εκεί και πέρα, εάν νομίζουν ότι θα εξευτελίσουν –όχι την κυβέρνηση, αλλά- τον ελληνικό λαό, κάνουν λάθος. Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα γονατίσει και θα πάει σε εκλογές» ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος.
olympia.gr

……………………………………………………
Ξέχασε να πει ο λαγοΠανούλης ότι θα στηρίξει τον Axel Cipra για να το υπογράψει παρεούλα με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ που ο λαγός κατηγορούσε.
Μπεεεεεέ Ραγιάδες …
Γιώργος Σαρρής
ΑΔΤ Ν-067257