diaforos

Just another WordPress site

ΙΝΚΑ … Άλλη μία ένωση καταναλωτών που ταΐζει κουτόχορτο τους Ραγιάδες.

Έπιασαν δουλειά οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι του τραπεζικού συστήματος.
Όσο πλησιάζει η μέρα κατάθεσης 
της ομαδικής αγωγής κατά των τραπεζών, 
η προβοκάτσια όλο και φουντώνει.

Λίγες μέρες μετά την προσπάθεια λάσπης από τον Πανούλη μόλις χτες πολλά έγκριτα δημοσιογραφικά sites 
http://inkakefaloniasithakis.blogspot.gr/
http://www.ethnos.gr/
http://www.protothema.gr/
http://www.zougla.gr/
http://www.newsbomb.gr/
http://www.planetgreece.gr/
http://www.dou.gr/
http://attikanea.blogspot.gr/
http://www.ithacanet.gr/
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
http://www.to-radar.gr/
http://amea-blog.blogspot.gr/
http://directnews.gr/
http://www.thrakitoday.com/
http://amaliadanews.gr/
http://sociologyalert.blogspot.gr/
http://www.evrytanika.gr/

ανέβασαν ένα δελτίο τύπου με τίτλο:

ΙΝΚΑ: «Προσοχή στις “ομαδικές Αγωγές” που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο»

Κάτι τέτοιο όμως δεν υπάρχει στην αντίστοιχη σελίδα που βρίσκονται τα δελτία τύπου του επίσημου ιστοχώρου του ΙΝΚΑ 

(το τελευταίο δελτίο τύπου φέρει ημερομηνία 24.12.2013)

 

Εύλογα λοιπόν ρωτάμε τους σοβαρούς?? δημοσιογράφους που ανέβασαν την ανάρτηση.

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ;; στην ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΙΝΚΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.


ΠΟΙΟΥ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΝΚΑ ;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ;;
ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ;;
ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ;;

Πλέον είναι απόλυτα εμφανές το πόσο πολύ ενοχλεί η συγκεκριμένη αγωγή αλλά και η προσπάθεια που συντελείται προκειμένου να αποσυντονιστούν οι Πολίτες. 

Από εδώ και εμπρός θα δείξει αν όσα προφητικά ειπώθηκαν στην παράσταση το Μεγάλο μας Τσίρκο ισχύουν ή όχι.
9,5 εκατομμύρια Έλληνες είμαστε (όπως περιέγραφε το Μεγάλο μας Τσίρκο)?? Πολιτικώς ανώριμοι, Πνευματικώς καθυστερημένοι, Εθνικώς επικίνδυνοι και Κοινωνικώς υπανάπτυκτοι??

Ολόκληρο το σπάνιο απόσπασμα εδώ.

Υ.Γ.
Διαβάζουμε στη κεντρική σελίδα της ‘ΙΝΚΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Το 75% της οφειλής δύο δανειοληπτών σε τράπεζες διέγραψε με δύο πρόσφατες αποφάσεις του, το Ειρηνοδικείο Λάρισας, «ανακουφίζοντας» τους έτσι από ένα σημαντικό βάρος στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η ιδιαιτερότητα των αποφάσεων έγκειται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά έγινε «κούρεμα» του συνολικού χρέους προς τράπεζες, σε τόσο μεγάλο ποσοστό, τουλάχιστον για τον νομό Λάρισας.

Συγκεκριμένα , σύμφωνα με τον Ν. 3869/2010 διεγράφη το 75% της οφειλής δύο δανειοληπτών-μελών του ΙΝ.ΚΑ Θεσσαλίας που χειρίστηκε από την αρχή το θέμα, οι οποίοι αποδεδειγμένα αδυνατούσαν να πληρώσουν.

Σύμφωνα με τις υπ΄ αριθμ. 17/2012 και 18/2012 αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Λάρισας έγιναν εν μέρει δεκτές οι αιτήσεις δύο Δημοσίων Υπαλλήλων-Στρατιωτικών για ρύθμιση των χρεών τους σύμφωνα με το Νόμο 3869/2010.

Συγκεκριμένα ο πρώτος αιτών περιήλθε σε μόνιμη αδυναμία πληρωμών και ζήτησε την μηνιαία καταβολή ποσού 400€ το οποίο θα επιμεριζόταν συμμέτρως σε 6 τράπεζες οι συνολικές του οφειλές ανήρχοντο πριν την κατάθεση της αίτησης σε 98.824,93€. Με την απόφαση, το Ειρηνοδικείο δέχτηκε την αίτηση του και του επέβαλε την καταβολή μηνιαίας δόσης 500 ευρώ για τέσσερα έτη, δηλαδή καταβολή 24.000 ευρώ (στο σύνολο) χωρίς επιτόκιο, επήλθε δηλαδή απαλλαγή για 74.796€ ήτοι της τάξης του 75% περίπου.

Παρόμοια περίπτωση και η δεύτερη απόφαση ο αιτών στρατιωτικός καλείται να καταβάλλει 650€ μηνιαία, ενώ ζητούσε 580€ προς 4 τράπεζες για τέσσερα έτη και σύνολο 31.053€ χωρίς επιτόκιο. Το σύνολο των οφειλών του ανήρχοντο σε 123.202€ και επήλθε απαλλαγή για 92.148€ δηλαδή το 78% περίπου της συνολικής του οφειλής. To δικαστήριο αποφάσισε ο στρατιωτικός να διατηρήσει το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα που κατέχει.

Δηλαδή κατά τον διαχειριστή του blog ΙΝΚΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ Αφήνουμε τους απατεώνες Πολιτικούς της επτακομματικής συγκυβέρνησης και τους κλέφτες τραπεζίτες να εξαθλιώνουν τους Έλληνες Πολίτες και όταν τους τα πάρουμε όλα τότε τους διαγράφουμε το υπόλοιπο χρέος.

Μετά από αμοιβαία ανταλλαγή μηνυμάτων αφαίρεσα από την προαναφερόμενη λίστα των ιστολογίων το https://eleftheroiellines.blogspot.gr/ που προβάλει το θέμα της αγωγής για δεύτερη φορά. Η πρώτη φορά ήταν στο link https://eleftheroiellines.blogspot.gr/

Γιώργος Σαρρής
ΑΔΤ Ν-067257

ΙΝΚΑ