diaforos

Just another WordPress site

Επιτέλους βρέθηκαν και Έλληνες στο Κοινοβούλιο … Μαρκόπουλος ΑΝ.ΕΛ.

Όποιος θεωρεί τον εαυτό του Έλληνα πολίτη ας διαβάσει προσεκτικά αυτό το post και ας το διαδώσει όσο περισσότερο μπορεί.

Για πρώτη φορά μετά τον Καπερνάρο δύο βουλευτές ακόμα είπαν τα πράγματα με το όνομα τους.

Μαριάς και Μαρκόπουλος.

Μέσα στην Βουλή μίλησαν απλά και κατανοητά για τα 203 ΔΙΣ.

Οι Δοσίλογοι ψέλιζαν και …….
Δείτε τα στα video που ακολουθούν.

Σήμερα 11-Σεπ-2012 και αύριο 12-Σεπ-2012 κυρώνεται η ΠΝΠ της 19-Απρ-2012 με την οποία δόθηκαν τα τελευταία??????? 40 ΔΙΣ υπέρ των τραπεζών.

Έπειτα από τον Καπερνάρο και τον Τρίψα έδειξαν και άλλοι ότι είναι Πατριώτες.
Ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι, όπως ο Μαρκόπουλος και ο Μαριάς.

Ο μόνος που ανέφερε μέχρι την 23.45 το τι έχουν πάρει οι τράπεζες μέχρι σήμερα ήταν ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαριάς. Μόνο που μπέρδεψε το ποσόν, και σίγουρα όχι σκοπίμως όπως θα καταλάβετε στη συνέχεια.Από την 19.00 έως την 23.45 είχαν πάρει το λόγο λέγοντας παπαρολογίες οι κάτωθι
Ν.Δ.  Πατριανάκου – Μπέζας – Παυλόπουλος – Τσαβδαρίδης – Γεωργιάδης – Μιχελάκης –        Σταικούρας – Βορίδης
ΣΥΡΙΖΑ – Τσακαλώτος – Βαλαβάνη – Μιχελογιαννάκης – Κωνσταντοπούλου – Δερμιτζάκης – Γλέζος –  Πετράκος –  Λαφαζάνης
ΠΑΣΟΚ – Κωνσταντινόπουλος – Σαχινίδης
Χ.Α. – Γερμενής
ΚΚΕ – Καραθανασόπουλος – Χαλβατζής.

Τα είπε όμως όλα ο Μαρκόπουλος την 23.45 και μάλιστα σε απλά Ελληνικά. Ακούστε λοιπόν την σημαντικότερη ομιλία που έχει γίνει στο Κοινοβούλιο.Ναι καλά ακούσατε.
 203.000.000.000 € 

Οι υπόλοιποι Βολευτές μας βέβαια που είχαν ψηφίσει για να δοθούν αυτά τα 203 ΔΙΣ στις τράπεζες  δεν ήξεραν – δεν γνώριζαν και βέβαια δεν το ανέφεραν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή.
Και οι νέοι Βολευτές μας πήγαν για να ψηφίσουν χωρίς να ρωτήσουν τι έχει γίνει μέχρι τώρα για το συγκεκριμένο θέμα?????????? Ούτε γιατί ματώνει ο κοσμάκης. Αρκεί να πέφτει ο μισθός.

Σύντομα θα ανεβάσουμε σε νέο post όλα τα video με τις τοποθετήσεις των Βολευτών του ΣΥΡΙΖΑ της Χ.Α. και του ΚΚΕ.

Γαργάρα όλοι τους για τα 203.000.000.000 €.

Γαργάρα βέβαια πλην του Μαρκόπουλου ότι και τα πρώτα ομόλογα του Δημοσίου των 23 ΔΙΣ που είχαν λάβει οι τράπεζες με το νόμο 3723/2008  του Κωστάκη έληγαν μέσα στο 2012 και ενώ έπρεπε να πληρωθούν από τις Τράπεζες που τα είχαν ρευστοποιήσει αντ΄ αυτού, πληρώθηκαν κατά 99% από το Δημόσιο αυξάνοντας το Χρέος σε ένα μόλις τρίμηνο ΑΠΡ-ΙΟΥΝ 2012 κατά 23 ΔΙΣ.

ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ?????

Για να δούμε τι θα κάνουν τώρα και τα πρόβατα των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΔΗΜ.ΑΡ. που το έμαθαν και πλέον είναι συνυπεύθυνοι.

Δείτε  τι πρότεινε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Μαρκογιαννάκης στο τέλος της συνεδρίασης. Και πως ψέλλιζε μετά την απάντηση του Μαριά.

Αφού είπε και τις παπαρολογίες του ο υπηρέτης των τραπεζιτών και Προδότης της Πατρίδας Σταικούρας όλοι οι επόμενοι όπως η Ν.Δ.ούλα Πατριανάκου, οι ΣΥΡΙΖΑιοι Βαλαβάνη και Τσακαλώτος και ο ΠΑΣΟΚος Κωνσταντινόπουλος παραιτήθηκαν του δικαιώματος τους και ξαναπήρε το λόγο ο Έλληνας Μαριάς. Παραιτήθηκαν επίσης μετά τον Μαριά και οι Γερμενής, Μιχελογιαννάκης Καραθανασόπουλος, Μπέζας.

Και η δευτερολογία Μαριά.

Και λίγο φωτογραφικό υλικό.Αν απουσιάζει από κάποια blogs παρακαλώ ενημερώστε μας στο diaforos.blog@gmail.com για να τους το αποστείλουμε.
Γιώργος Σαρρής
ΑΔΤ   Ν-067257

Υ.Γ.
Ρε Σταικούρα λύσε μου μια απορία.

Πως έγινε και για να πληρωθεί το ομόλογο των 3.200.000.000 € του Αυγούστου  από  το  οποίο  κέρδισε η ΕΚΤ  1.200.000.000 € (όπως ακούστηκε στο video Μαριά) χρειάστηκε να εκδώσετε έντοκα γραμμάτια (νέο χρέος).
 
Δηλαδή το ταμείο ήταν μηδενικό?????
 
Τι έγιναν παλληκάρι μου οι εισπράξεις του οκταμήνου 
+ τα 37.000.000.000 € ??? 
που πήρατε στο δεύτερο τρίμηνο του 2012.
 
όταν μάλιστα οι φαρμακοποιοί είναι απλήρωτοι και ο κοσμάκης δίχως φάρμακα ???
Καπερνάρος Μαριάς Μνημόνιο Χρέος
Βορίδης Γεωργιάδης Προϋπολογισμός